Χρήσιμες Πληροφορίες

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Ferrari Ρολόγια - Τα Scuderia Ferrari ρολόγια λειτουργούν με αυτόματο ή quartz μηχανισμό, προσφέροντας απόδοση χωρίς συμβιβασμούς και αξιοπιστία.

Υποστηρίζοντας την περήφανη αγωνιστική κληρονομιά της Scuderia Ferrari και την ιταλική γενεαλογία, η συλλογή ρολογιών Scuderia Ferrari για τους άνδρες και τις γυναίκες φέρνει τον απαράμιλλο ενθουσιασμό και το διακριτικό ύφος της διαχρονικά τιμημένης αγωνιστικής ομάδας σε όλους τους οπαδούς ανά τον κόσμο.

Ενσωματώνοντας τεχνολογικά υλικά όπως ορυκτά κρύσταλλα ανθεκτικά στις γρατσουνιές και σύνθετα πλαίσια υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, τα Scuderia Ferrari ρολόγια λειτουργούν με αυτόματο ή quartz μηχανισμό, προσφέροντας απόδοση χωρίς συμβιβασμούς και αξιοπιστία. Η όλη εικόνα τελειοποιείται με εντυπωσιακές κόκκινες λεπτομέρειες, αποδίδοντας φόρο τιμής στο χρώμα-υπογραφή της αγωνιστικής ομάδας που τα έχει κατακτήσει όλα.

Κερδίστε Εξτρά Έκπτωση (έως +10%) με το Bonus Συνόλου Αγορών το οποίο είναι η έμπρακτη διαβεβαίωση της ανταποδοτικότητάς μας προς τους πελάτες που συνεχίζουν να μας προτιμούν.

Για να διαβάσετε πως να κερδίσετε το Bonus Συνόλου Αγορών, κάντε κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.