Φίλτρα Αναζήτησης

Χρήσιμες Πληροφορίες

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Eight Jewelry

Τα κοσμήματα Eight Jewelry είναι χειροποίητα ασημένια κοσμήματα υψηλής ποιότητας με 30 χρόνια ιστορία. Η βασική μας collection αποτελείται από δαχτυλίδια, βραχιόλια, κολιέ και σκουλαρίκια από μασίφ ασημί 925ο. Ορισμένα αντικείμενα, μπορούν κατόπιν παραγγελίας, να δημιουργηθούν και σε μασίφ χρυσό 14Κ ή 18Κ αντί για ασήμι 925ο. Το κυριότερο χαρακτηριστικό των κοσμημάτων μας είναι ο συνδυασμός των υψηλής ποιότητας υλικών με τις χαμηλές τιμές, προσδίδοντας ένα εξαιρετικό value for money. Κάθε χειροποίητο κόσμημα Eight Jewelry δημιουργείται με φροντίδα και αγάπη, με μοναδική αποστολή να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Οι αξίες που διέπουν τον χαρακτήρα του brand μας είναι η ειλικρίνεια, η διαφάνεια, ο σεβασμός απέναντι στον πελάτη ή τον συνεργάτη και η διαρκής προσπαθεια για εξέλιξη, πρωτοτυπία, καινοτομία και βελτιστοποίηση των αντικειμένων και υπηρεσιών μας.

Κερδίστε Εξτρά Έκπτωση (έως +10%) με το Bonus Συνόλου Αγορών το οποίο είναι η έμπρακτη διαβεβαίωση της ανταποδοτικότητάς μας προς τους πελάτες που συνεχίζουν να μας προτιμούν.

Για να διαβάσετε πως να κερδίσετε το Bonus Συνόλου Αγορών, κάντε κλικ εδώ.

1 2 3