Χρήσιμες Πληροφορίες

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Click Away

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του μαγαζιού με αντικείμενα έτοιμα προς παραλαβή. Αυτές οι εικόνες αποτελούν την προσπάθειά μας να σας δείξουμε ένα λογικό αριθμό αντικειμένων στα πλαίσια του Click Away. Πρόκειται για εικόνες του εσωτερικού του καταστήματος και η μέθοδος συνεννόησης/παραγγελίας είναι η εξής:

Βλέπετε την συγκεκριμένη εικόνα που περιέχει αρκετά αντικείμενα και αν ενδιαφέρεστε για κάποιο, τηλεφωνείτε στο 210 2757666 ή στο 6944846512 και μιλάτε μαζί μας. Αφού μας πείτε ποια φωτογραφία κοιτάτε, που είναι ο κωδικός του αντικειμένου, για παράδειγμα έστω ότι κοιτάτε την φωτογραφία Click-Away-001, και καταλάβουμε για ποιο ακριβώς αντικείμενο ενδιαφέρεστε, ελέγχουμε την διαθεσιμότητά του και σας ενημερώνουμε. Την στιγμή που έχει τραβηχτεί η φωτογραφία υπάρχει 100% διαθεσιμότητα, αλλά ενδέχεται αυτό να έχει αλλάξει μετά από μερικές ημέρες. Καταχωρούμε την παραγγελία σας, σας στέλνουμε μήνυμα στο κινητό (SMS) και έρχεστε από το κατάστημα να παραλάβετε.

Παράλληλα, αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου αντικειμένου, υπάρχει το δεύτερο e-shop μας που είναι το www.bizoutaki.gr και είναι όλα 99% διαθέσιμα να φύγουν αυθημερόν. Παρακαλούμε ρίξτε του μια ματιά.

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.