Η Εταιρεία μας

Το Εύρημα ξεκίνησε το 1985 ως κατάστημα δώρων στην Αθήνα στον δήμο Νέας Ιωνίας. Σήμερα, υπάρχουν τρία φυσικά καταστήματα που μπορούν να καλύψουν τις περισσότερες αγοραστικές ανάγκες. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.evrima.gr αποτελεί την εξέλιξη της επιχείρησής μας. Χρησιμοποιώντας ως μέσο το διαδίκτυο, έχουμε καταφέρει να προσεγγίσουμε το αγοραστικό κοινό της υπόλοιπης Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Τα χαρακτηριστικά που μας διακρίνουν ως επιχείρηση, είναι η ειλικρίνεια, ο σεβασμός προς τον πελάτη αλλά και τον προμηθευτή και η διαρκής προσπάθεια για εξέλιξη και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας.

Η "Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής" αναφέρεται στην τιμολογιακή πολιτική μας, η οποία έχει σαν πρώτη προτεραιότητα τον σεβασμό προς τον πελάτη. Οι τιμές των αντικειμένων που υπάρχουν στο www.evrima.gr είναι οι χαμηλότερες επιτρεπτές με βάση πάντα την επιμέρους πολιτική του εκάστοτε προμηθευτή. Σεβόμαστε πάντοτε τις πολιτικές των προμηθευτών μας και τις ακολουθούμε.

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.

ΕΥΡΗΜΑ - Αθήνα (Ανδρέα Δημητρίου 62 - Καλογρέζα - Δήμος Νέας Ιωνίας - Τ.Κ. 14234)

Τηλέφωνο: (0030) 210 2757666

Email: contact @ evrima.gr

Σχόλια

Prompt and great service as always !

Η αλήθεια είναι ότι ενοχλήθηκα από μία καθυστέρηση στην παραγγελία μου, αλλά όταν η δεσποινίς-κυρία ( δεν γνωρίζω ) με την οποία μίλησα εξ'αρχής μου εξήγησε από το τηλέφωνο τί συνέβη με ευγένεια και σεβασμό, αναθεώρησα.
Πρός το παρόν αναμένω την παραλαβή της παραγγελίας μου. Όσον αφορά την βαθμολογία, βάζω τέσσερα στα πέντε αφού υπάρχει πάντα δυνατότητα για περαιτέρω βελτίωση.

Eimai para poli eyxaristimeni apo poiotita ,exypiretisi apsogi kai souper times ....
Na eisaste panta kala .kai kales douleies .....
Νέα δημοσίευση

Χρήσιμες Πληροφορίες